Houten realisaties maken voor in huis en voor de tuin

Realiseer uw eigen originele houten project met steenschotten of steigerhout

Hout is een fijn materiaal om mee te werken. Houten realisaties zijn altijd uniek, origineel, en stralen warmte en gezelligheid uit. Het is tijdloos en het past in ieder decor. Het leent zich dan ook buitengewoon goed om in en rond het huis te gebruiken.

Een houten terras is veel economischer dan een stenen terras

Een terras aan uw woning is een perfecte manier om uw leefruimte aangenaam te vergroten. Indien u ervoor kiest deze uitbreiding te maken in houten steenschotten of in steigerhout, geniet u tevens van het enorme pluspunt op economisch vlak! Een terras aanleggen met houten panelen of met steigerhout komt op slechts ongeveer 1/3 van de prijs van een stenen terras. Daarbij past het bij iedere stijl van woning en iedere stijl van tuin. De houten steenschotten zijn daarbij zeer gemakkelijk te leggen want u heeft in feite alleen maar te zorgen voor een rechte ondergrond. Qua onderhoud volstaat het eens per jaar het eventuele mos weg te halen met een hogedrukreiniger.

Een esthetische houten afscheiding in de tuin of rondom uw terras

Met de houten steenschotten kunt u snel een degelijke esthetisch verantwoordde afscheiding maken in de tuin of rondom uw terras die harmonisch opgaat in de rest van de natuur. Ideaal als bescherming tegen de wind of om een privézone te creëren zonder inkijk vanaf de straat of van de buren.

De mooiste tuintrappen, decoratieve bloembakken, niveauverschillen in de tuin, grondkeringen, tuinpaden

De houten steenschotten en de steigerplanken lenen zich uitstekend om uw tuin helemaal af te maken met een prachtige tuintrap, decoratieve bloembakken, niveauverschillen in de tuin, grondkeringen en tuinpaden. Deze houten bouwmaterialen zijn uitermate geschikt voor alle weersomstandigheden en kunnen blank worden gelaten, gesapt of geverfd worden. Uw tuin wordt een aangename verlenging van uw woning waar u heerlijke uurtjes in kunt doorbrengen.

Vergroot uw overdekte opbergruimte met een tuinhuis, carpoort of garagebox

Vergroot uw opbergruimte voor uw tuinspullen met een tuinhuis in houten steenschotten. De bouw van een tuinhuis neemt slechts één dag in beslag, maar u geniet er het ganse jaar van ! Wij bieden tevens al het bouwmateriaal voor het bouwen van een carpoort of garagebox.

Steigerhout voor de mooiste decoratieve binnenwanden

Met de lichtgrijze steigerplanken kan men zeer originele decoratieve binnenwanden bouwen. De bleke houtkleur maakt de woonkamer of het bureau licht en zonnig, en geeft een prachtig cachet aan uw interieur. Het past zowel bij een rustiek interieur met donkerhouten klassieke meubelen als bij een moderne inrichting. De voordelen zijn talrijk. Hout heeft van nature een warme uitstraling, maar u kunt ook heel handig uw houten wand verder decoreren met schilderijen, fotokaders en andere.

Een rustieke vloer met houten steenschotten of met steigerplanken

Een houten vloer in uw keuken of living is super snel gemaakt met houten steenschotten of met steigerplanken. U kunt ze blank laten en zachtjes polijsten of juist donkerder maken met een houtbeschermende lak. Zo’n vloer past bij ieder interieur: zowel bij een rustiek ouderwets interieur als bij ultramodern.

Prachtige houten meubelen met robuuste uitstraling voor binnen en buiten

Eigen gemaakte houten meubelen zijn tijdloos en passen in ieder interieur. Wat dacht u van een prachtige decoratieve boekenkast of wandkast, een bureautafel of lage tafel in de living gemaakt van houten steenschotten ? Maar u kunt ook een origineel tuinset maken, vrijwel zonder onderhoud en bestand tegen weer en wind. De mogelijkheden zijn talrijk. Daarnaast lenen ook de steigerplanken zich uitstekend om de mooiste creaties mee te realiseren, zowel voor binnen en buiten. Laat uw fantasie de vrije loop.

Met onze prijslijst voorzien van de afmetingen kunt u al uitrekenen wat u wilt maken

U wenst meer informatie betreffende de verschillende bouwmaterialen, hun afmetingen, beschikbaar en prijzen? Neem snel even een kijkje op onze pagina maten en prijzen, waarop u alles terug kunt vinden of stuur ons een mail. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Ontdek hier de realisaties gemaakt door onze klanten

Hieronder ziet u meerdere realisaties gemaakt door klanten, maar wij kunnen u ook altijd bijstaan in het realiseren van uw project en in contact brengen met enkele vakmensen, die reeds veel ervaring hebben met het bouwen van houten tuinhuizen, carpoorten, garageboxen, houten terrasvloeren, schuttingen maar ook terrasmeubelen gemaakt met houten steenschotten en steigerhout.