Coronavirus – Koop onze materialen volgens de regels

02/04/2020

Met het coronavirus zijn de meeste winkels en handelszaken gesloten om de verspreiding van het virus tegen te gaan. Een heel goede beslissing van onze regering. Toch staat ook de lente voor de deur en zijn er tal van projecten die net nu van start zouden gaan. Een nieuw terras aanleggen, een schutting plaatsen, een schuilhok bouwen voor paard, pony, ezel of ander dier, …

 

Laat onze bouwmaterialen aan huis leveren

Het bedrijf Leontine Van Leeuwen dat gespecialiseerd is in de verkoop van bouwmaterialen voor allerlei buiten- en binnenprojecten volgt deze regels op de letter op en biedt haar klanten de mogelijkheid om het hele gamma materialen zoals steenschotten, steigerhout, balken, treinbielzen, kepers, palen, ijzerwaren, dakplaten en nog veel mee te bestellen en te laten leveren.

De tekst zegt namelijk : “Alle andere winkels dan die voor basisbehoeften (waaronder doe-het-zelfzaken) zijn gesloten, maar mogen indien mogelijk hun telefonische en onlineactiviteiten verderzetten als levering aan huis gegarandeerd kan worden. Afhalen in de winkel zelf mag niet.”

 

Help ons voor een snelle afwerking, stuur een mail met een duidelijke boodschap

Wij worden momenteel echter overspoeld met allerlei vragen per mail en telefoon en kunnen bijna niet meer volgen. Vandaar deze oproep: gelieve ons een beetje te willen helpen en uw vragen per mail te willen sturen (niet per telefoon) en duidelijk in het onderwerp van uw mail in hoofdletters te willen specificeren of het een PRIJSVRAAG, een INFORMATIEVRAAG of een BESTELLING met levering betreft. Wij antwoorden u dan zo snel mogelijk – momenteel is dat binnen de 48.

 

Bescherm onze chauffeur en uzelf tegen het coronavirus

De leveringen gebeuren doorgaans met een externe leverdienst. Gelieve de veiligheid van de chauffeur te willen respecteren en een afstand van minstens 2m te willen aanhouden. De betalingen gebeuren vooraf via overschrijving zodat de chauffeur ook niet in contact komt met eventueel besmet geld. Dit is ook een garantie voor uw eigen veiligheid.

 

U wenst een bestelling te plaatsen? U heeft interessante bouwmaterialen in onze prijslijst gezien?

Alle vragen graag per mail. Indien u eerst meer informatie wenst over welke materialen u best gebruikt voor uw project, stuur een mail met INFORMATIEVRAAG. Indien u de prijs wenst te kennen van de levering, stuur dan een mail met PRIJSVRAAG en vermeld het juiste leveringsadres en de hoeveelheid materiaal voor het berekenen van de leverprijs. Een levering kost doorgaans tussen de 40 euro en de 120 euro. Indien u een bestelling wenst te plaatsen, vermeld dan BESTELLING in het onderwerp en vergeet niet uw naam, leveringsadres, telefoonnummer en de bestelling te noteren. U krijgt altijd een bevestiging met de betalingsmogelijkheden per mail vóór levering.