Houten balken met en zonder H-profiel, palen en treinbielzen

U kunt in de verschillende depots van Leontine Van Leeuwen ook tal van andere interessante bouwmaterialen afhalen zoals houten balken met en zonder U en H-profiel, houten palen, vierkant geschaafd, met en zonder punt en 1ste klas treinbielzen.

Houten balken met U of H-profiel voor de houten steenschotten

Specifiek om het bouwen met de houten steenschotten te vergemakkelijken, bieden we ook 2m- en 3m lange houten balken aan met een U of H-profiel in de maten van de steenschotten. Ideaal om ze goed te kunnen fixeren.

Deze balken zijn vierkant in de maten 9x9cm, 10x10cm of 11x11cm, en vervaardigd in douglas hout. Zij zijn tevens reeds behandeld tegen vocht en ongedierte. Douglas-hout leent zich hier uitstekend voor. Het is een zeer duurzame houtsoort, dat veel in de bouw wordt gebruikt voor gevel- en spantconstructies. Daarnaast wordt het gebruikt voor deuren en raamkozijnen.

Gegalvaniseerde paalhouders voor balken van 9x9cm of 11x11cm

Zeer praktisch zijn ook de gegalvaniseerde paalhouders die u 70cm in de grond plaatst of op uw betonnen vloer fixeert om de houten balken van uw constructie mee te bevestigen. Daardoor weet u zeker dat de voet van uw paal zich niet zal verplaatsen. Uiteraard verkrijgbaar in de twee maten van onze houten balken met H-profiel, dus voor de balken van 9x9cm en die van 11x11cm.

Houten vierkante palen voor omheiningen, tal van constructies of als basis van terrassen

De houten balken van 9x9, 10x10 of 11x11 vervaardigd in douglas hout zijn ook verkrijgbaar in verschillende lengten zonder profiel. Ideaal om als basis voor een terras te gebruiken. Ook deze balken zijn reeds behandeld tegen vocht en ongedierte.

Treinbielzen voor een originele afbakening in de tuin, grondkeringen, bruggetjes of weidepalen

Daarnaast bieden wij 1ste keus treinbielzen aan in massief eikenhout. Deze zijn ideaal om niveauverschillen en afbakeningen aan te brengen in tuinen, maar ook als weidepaal, als overbrugging over grachten of voor het vervaardigen van originele houten tafels en banken.

U bent op zoek naar houten palen, balken of treinbielzen voor uw houten creatie?

Bekijk onze prijslijst met de afmetingen online, en bereken zelf al welke materialen u nodig heeft voor uw project en wat de prijs zal zijn. Onze prijslijst wordt dagelijks aangepast, en alle materialen die op de prijslijst staan zijn op voorraad en zelf af te halen in onze drie hoofddepots. Indien u zelf niet kunt afhalen, raden wij u aan even een mailtje te sturen met uw prijsaanvraag.